dijous, 21 de gener del 2021

Projectes en sintonia: TIC TEAM

   

El dilluns d’aquesta setmana es va posar en marxa el projecte Tic Team entre alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Escola GEM i els alumnes de 4t ESO del Col·legi Sant Miquel dels sants.

 El projecte consisteix en crear una petita comunitat d’aprenentatge entre alumnes de cursos i escoles diferents que tinguin curiositat per l'aprenentatge, per la creació amb les TIC i per compartir.

OBJECTIUS: 

  • Compartir aplicacions creatives a través del suro virtual PADLET.

  • Explorar, provar i crear un producte amb una de les aplicacions suggerides i recomanades pels equips de les escoles. 

  • Presentar l’experiència virtualment als altres equips TIc Teams: memòria de la recerca,  metodologia, organització del projecte i el producte final.

  • Crear petites comunitats d’aprenentatge on l’autoaprenentatge, el treball col.laboratiu i el feedback ajudin a potenciar les habilitats i els talents dels alumnes.

En aquesta trobada virtual els alumnes van presentar les aplicacions amb les quals havien estat experimentant: L'equip Tic Team de Sant Miquel, les aplicacions relacionades amb la realitat virtual i les presentacions interactives i l'equip GEMTic amb les aplicacions d'edició de foto i de vídeo.

El pròxim pas serà seleccionar, de les aplicacions presentades, quines poden ser òptimes per al seus projectes relacionats amb àmbits i matèries diferents.

Al mes d'abril es presentaran els resultats, les memòries, amb pros i contres de les aplicacions escollides i el producte final.

Aquí teniu una captura de pantalla de les apps que els alumnes han provat i presentat, en aquest moment en tenim 14. Pròximament compartirem el Padlet, estem fent els últims arranjaments.👇

Evidentment, és un curs complicat per posar en acció projectes de grups bombolles diferents, però no impossible. En el cas del col·legi Sant Miquel dels sants, de l’equip de 8 alumnes( 4tCD) 6 estaven confinats i 2 eren a l'escola amb la professora en una aula buida. A l’Escola Gem, tenien alumnes de cursos diferents, 1r i 2n d’ESO, i de classes diferents (AB) la qual cosa va comportar fer grups separats, uns quants en una aula i uns quants en altres espais. 😅

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada