dijous, 21 de gener del 2021

Contes.net, un projecte en acció compartit i consolidat

Projectes en sintonia:

Imaginar, crear i compartir

Aquests dies s’ha posat en acció un dels projectes intercentres més perseverants de la Fundació: Contes.net, un projecte compartit i consolidat. 


L’objectiu de Contes.net consisteix en elaborar un conte col·laboratiu entre escoles per tal de fomentar la lectura i l’escriptura entre nens i nenes de 2n d’Educació Primària. A part d’escriure, els alumnes il.lustren les seves creacions i descobreixen eines digitals que també els seran útils en el seu procés d’aprenentatge.  

 Els alumnes es coneixen i es presenten per videoconferència i, a partir d’aquell moment, la imaginació plena de màgia, emocions i aventures es desborda entre els alumnes tot esperant amb curiositat la col·laboració dels companys de les altres escoles.
Quin conte sorgirà? a veure quins dibuixos trobarem? 😃

 Enguany participen en el projecte l’Escola Solc, l’Escola Goar, Centre d’Estudis Montseny, l’ Escola El Pilar, l’Escola Guinardó, l’Escola Gem, l’Escola Rocaprevera, l’Escola Jaume Viladoms, l’Escola Monalco, l’Escola Marinada, l’Escola Sant Gervasi, la Fundació Llor, el Centre Escolar Empordà i l’Escola Proa.

La Coordinació del projecte és a càrrec de Gemma Morist de l’Escola Monalco i Elisabet Riquelme de l’Escola Proa.   

  

 Amb els anys d’experiència en aquest projecte col·laboratiu que ha engrescat a molts alumnes, hem creat una biblioteca que recull les evidències d'aprenentatge: Biblioteca Digital Contes.net 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada