dijous, 5 de març del 2015

ESCOLA PAIDOS GUANYA EL 2n PREMI al MOBILE LEARNING AWARDS 2015

FELICITATS !!!


  Cinc alumnes de l’Escola Paidos guanyen el 2n premi del concurs Mobile Learning Awards 2015, en la modalitat de Micronarracions Audiovisuals d’un total de 46 propostes presentades d’arreu de Catalunya.
 La cerimònia d’entrega de premis es va celebrar ahir dijous 26 de febrer al World Trade Center de Barcelona, amb la presència de la Consellera d’Ensenyament.

 Els cinc alumnes de 1er. d’ESO premiats van estar acompanyats pels seus familiars, professors i membres de la direcció de l’Escola. La Carla, l’Eva, la Maria, la Judit i el Guillem estaven molt contents i emocionats per recollir aquest premi que fa evident el treball de l’escola per apropar els dispositius mòbils i el programari d’ús fàcil als alumnes.

 El vídeo titulat “L’Escola Paidos obre les portes...” explica com l’escola incorpora l’ús dels iPads en l’aprenentatge en l’Educació Infantil, Primària i Secundària. 

El treball de les emocions, experimentar al laboratori, fer de reporters, un línia del temps interactiva amb codis QR i tocar instruments són alguns dels exemples de com a l’escola Paidos, la tecnologia mòbil fa protagonistes els alumnes del seu propi coneixement.

El premi que han obtingut és: Una motxilla, un Kano kit i un tour guiat pel Mobile World Congress 2015 per a cada alumne i una impressora 3D per a l’Escola.

Vegeu el vídeo 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada