diumenge, 1 de març del 2015

COMPETÈNCIES EDUCATIVES PER ALS DOCENTS- ARTICLES ...

   A l'ItWorldEdu, es va tornar a insistir en el tema de les Competències Digitals, no només dels alumnes sinó també dels docents. De ben segur que hi ha escoles que hi estan treballant i han començat a moure's i tots sabem que aquest tema no és fàcil.
 
A continuació anotarem algunes recomanacions de quines són les competències educatives que tot docent hauria de tenir i facilitarem enllaços per tal d'animar les escoles a iniciar el procés. Entre aquestes competències hi ha la digital.
   
    És evident que caldrà fer una diagnosi d'on passem als nostres centres  i tenir molt clar, també, cap a on volem anar i facilitar la formació necessària per adquirir aquestes competències. Amb tot, hem de ser conscients que no només la formació ens ajudarà a millorar les febleses que es detecten en la diagnosi sinó que caldrà una presa de consciència de la necessitat d'adquirir-les per tal d'obtenir millors resultats.

 A l'enllaç del final del post trobarem desplegades les 5 competències educatives que EDUCACIÓN 2.0 va considerar IMPRESCINDIBLES per als docents, les digitals són les 3rs.

1.- COMPETÈNCIA EN COMUNICACIÓ LINGÜÍSTICA

2.- APRENENTATGE AL LLARG DE LA VIDA

3.- TIC- CAPACITAT D'ADAPTACIÓ ALS CANVIS TECNOLÒGICS

 CONSTANTS

4.- RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

5.- PENSAMENT CRÍTIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada