dijous, 3 de desembre de 2020

LA FUNDACIÓ TR@MS A HUNDRED SUMMIT 2020


El 5 de novembre la Fundació Tr@ms va facilitar una sessió a HundrED Summit 2020 dins la secció Community Track. 

 L'objectiu de la sessió va ser posar en comú des de diferents perspectives i exemples la importància de la col·laboració internacional en els processos transformadors. Vam tenir la oportunitat de comptar amb experts com Lene Jensby Lange, Alexander Bell i Vishal Sharma. Tots tres són ambaixadors de HundrED, els quals han estat seleccionats per les seves iniciatives innovadores en el sector educatiu. Aquestes innovacions han estat portades a terme per escoles de la Fundació Tr@ms i per aquest motiu vam convidar alumnes d'aquestes escoles a donar el seu testimoni sobre la importància i l'impacte d'aquestes activitats i projectes. També, les escoles de CIEDA van presentar el congrés "Semana Internacional de la Ciencia, el Arte y el Deporte", en el qual van participar alumnes i docents de les escoles Prat Educació, Escola Sant Gervasi Cooperativa i Escola Virolai. 

 La participació de tots els interlocutors va fer d'aquesta sessió un moment ric d'intercanvi de visions i experiències que donen suport a la importància i el valor afegit que aporta la col·laboració, i en especial la de caire internacional. 
 La xerrada va ser retransmesa en format Google Meet i els assistents van ser directors d'escola, professors i mestres, alumnes i innovadors del món de l'educació. Tots ells van valorar la presentació com a molt positiva i inspiradora. 
Podeu veure la sessió en el vídeo següent: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada