dissabte, 14 de novembre del 2020

Participació al Congrés Internacional "Semana Internacional del Arte, la Ciencia y el Deporte" de CIEDA- Argentina

 El Centro de Inovación Educativa Dante Alighieri (CIEDA) és una institució dedicada a la formació de professionals, la capacitació de docents, i la gestió de projectes de millora institucional en el sector educatiu. Les escoles Dante Alighieri i Hölters Nature són les impulsores d'aquesta organització educativa argentina amb projecció internacional. 

Des de fa uns anys realitzen un congrés internacional anomenat "Semana Internacional del Arte, la Ciencia y el Deporte" adreçada a docents i alumnes. A causa de la pandèmia han realitzat el congrés en format virtual durant els dies 2,3 i 4 de novembre de 2020. El tema central d'aquesta edició ha estat "Buscando la belleza que habita en nuestras vidas" amb l'objectiu de fer reflexionar  la comunitat educativa sobre allò positiu que ens uneix en moments difícils com els actuals. La participació d'enguany ha estat tot un èxit. Han participat 22 escoles de 7 països diferents de Sud Amèrica i Europa. 
La Fundació Tr@ms ha participat realitzant una xerrada sobre la internacionalització en els processos de transformació educativa y com la col·laboració ens ajuda en aquests processos innovadors. Tanmateix alumnes de les escoles Virolai, Prat Educació i Sant Gervasi han presentat treballs científics y artístics en la modalitat d'estudiant, també han organitzat tallers que han estat seguits per alumnes de les altres escoles. 
  Una experiència de col·laboració internacional que de ben segur anirem forjant en els propers anys juntament amb CIEDA i que ens ajudarà a ampliar la xarxa internacional de Tr@ms ETI (Educational Transformation International).  
Vegeu el vídeo del moment de la nostra participació: 

Resum de les jornades en 4 minuts: AQUí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada