dissabte, 27 de febrer del 2016

3a Mostra Recerca de la Fundació Tr@ms: Apostant per la Recerca i la Innovació

      Dimarts passat, 23 de febrer, es va celebrar a l’Auditori de Cornellà de Llobregat la 3a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat dels centres associats a la Fundació Tr@ms. 
L’objectiu d’aquesta mostra és compartir experiències en l’àmbit del Treball de Recerca de Batxillerat, així com motivar i ajudar als alumnes de 1r de Batxillerat que ara s’enfronten a aquest repte.
A l’acte van participar-hi 10 centres associats i un total de més de 750 alumnes de 1r de Batxillerat. Es va poder gaudir de ponències, presentacions de treballs de recerca i de pósters dels alumnes de 2n de Batxillerat  i d'un debat a partir de les preguntes que el públic va formular als presentadors via formulari QR. Una jornada compartint coneixements i experiències, qualitat,  passió,  innovació, emprenedoria, creativitat i  investigació. 
La ponència inaugural va ser a càrrec del senyor Xavier Verdaguer, emprenedor, fundador de TMT Factory, Integra Interactive, Innovalley, seven4seven, Imagine Creativity Center i Inversor en Lanta Digital Ventures, va  exposar la seva experiència professional i va motivar els alumnes a entrar al món de l'emprenedoria. 
Us deixem amb algunes imatges: 
Auditori de Cornellà ple de gom a gom

Presentació d'un dels treballs


          Torn de preguntes del públic per als presentadors dels TR

Presentació de pósters 


Cloenda 

FINS LA PRÒXIMA EDICIÓ!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada